Contact: verschil tussen versies

Uit DBLUG, Den Bosch Linux Users Group
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Updaten van de contact informatie om alleen bruikbare contactmethodes te geven)
(→‎E-mail: link now works)
 
Regel 5: Regel 5:
 
= E-mail =
 
= E-mail =
  
Als je niet kunt wachten, geen mogelijkheid hebt om langs te komen, of simpelweg eerst wat informatie wilt inwinnen over de bijeenkomsten voor je besluit te komen, zijn wij ook per e-mail bereikbaar. Voor de meeste informatie is het het makkelijkst als je gebruik maakt van onze [[mailinglijst]]. Voor contact met organisatoren en voor specifieke vragen rondom de organisatie van de bijeenkomsten en DBLUG kun je ook mailen naar ''info@dblug.nl''.
+
Als je niet kunt wachten, geen mogelijkheid hebt om langs te komen, of simpelweg eerst wat informatie wilt inwinnen over de bijeenkomsten voor je besluit te komen, zijn wij ook per e-mail bereikbaar. Voor de meeste informatie is het het makkelijkst als je gebruik maakt van onze [https://lists.dblug.nl/listinfo/discussion mailinglijst]. Voor contact met organisatoren en voor specifieke vragen rondom de organisatie van de bijeenkomsten en DBLUG kun je ook mailen naar ''info@dblug.nl''.
  
 
= IRC =
 
= IRC =
  
 
Als je van IRC gebruik maakt kun je ons vinden in ''#dblug'' op Freenode (irc.freenode.net, poort 6697 met TLS).
 
Als je van IRC gebruik maakt kun je ons vinden in ''#dblug'' op Freenode (irc.freenode.net, poort 6697 met TLS).

Huidige versie van 15 jan 2019 om 00:50

Bijeenkomsten

De beste manier om in contact te komen met DBLUG, is om bij een bijeenkomst langs te komen. De bijeenkomsten zijn gratis, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (en 5-10 minuten wandelen).

E-mail

Als je niet kunt wachten, geen mogelijkheid hebt om langs te komen, of simpelweg eerst wat informatie wilt inwinnen over de bijeenkomsten voor je besluit te komen, zijn wij ook per e-mail bereikbaar. Voor de meeste informatie is het het makkelijkst als je gebruik maakt van onze mailinglijst. Voor contact met organisatoren en voor specifieke vragen rondom de organisatie van de bijeenkomsten en DBLUG kun je ook mailen naar info@dblug.nl.

IRC

Als je van IRC gebruik maakt kun je ons vinden in #dblug op Freenode (irc.freenode.net, poort 6697 met TLS).