Over Ons: verschil tussen versies

Uit DBLUG, Den Bosch Linux Users Group
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Maak de contact-pagina overbodig. Er staat maar weinig content op die al niet op deze pagina stond.)
(Haal overbodige pagina weg.)
 
Regel 1: Regel 1:
dbLUG is de Den Bosch Linux User Group.
+
#REDIRECT [[Hoofdpagina]]
 
 
Wij zijn een Linux gebruikersgroep met een brede interesse voor Open Source  en eigenlijk alles wat Open is. Maandelijks houden wij een [[bijeenkomsten|bijeenkomst]] waarin een onderwerp centraal staat. Er wordt een presentatie gegeven en na de presentatie is er gelegenheid om nog gezellig na te praten. Onze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk.
 
 
 
Onze leden komen uit verschillende achtergronden. Sommige zijn academici en studenten, andere systeembeheerders, webdesigners en andere IT-professionals, en anderen gewoon computergebruikers.
 
 
 
Naast de presentaties kun je leden ook raadplegen voor vragen over uiteenlopende onderwerpen.
 
 
 
==Doelstellingen==
 
* Linux Advocacy
 
* Onderwijs en het helpen van anderen met Linux
 
* Gemeenschap en sociale bijeenkomsten
 
 
 
==Geschiedenis==
 
dbLUG is in November 2011 opgestart. In januari 2013 heeft Emilien een [http://hackerpublicradio.org/eps.php?id=1168 podcast] uitgegeven dat over het begin van de LUG gaat.
 
 
 
==Interesse?==
 
Ben je geïnteresseerd in wat wij doen?
 
* Bezoek onze [[bijeenkomsten]]
 
* Kom langs op ons [http://webchat.freenode.net/?channels=#project073 IRC-kanaal] en zeg “hallo” (#project073 op Freenode)
 
* Abonneer je op onze [http://lists.project073.nl/cgi-bin/mailman/listinfo/project073_general mailing list] voor discussie en Q&A ([mailto:project073_general@lists.project073.nl project073_general@lists.project073.nl])
 
* Volg ons op [http://www.meetup.com/DenBoschLinux/ Meetup] en [https://www.linkedin.com/groups/Den-Bosch-Linux-User-Group-4866564 LinkedIn]
 

Huidige versie van 7 jul 2016 om 10:09

Doorverwijzing naar: